Opstijgend vocht Lubbeek

Opstijgend vocht Lubbeek gezocht? Zoutkristallen of vochtplekken op de muur vakkundig laten verwijderen?

Vocht Solutions injecteert uw muren tegen opstijgend vocht. Deskundig, duurzaam en met 100% resultaatsgarantie.

Opstijgend vocht behandelen, vraagt om de juiste producten en een deskundig plan van aanpak. Onze vochtspecialisten komen bij je langs, stellen het vochtprobleem vast en injecteren de muur zodat het vocht niet verder uitzet.

Vocht bestrijden op een duurzame manier?

Vocht Solutions garandeert een stipte nabehandeling en controleert de muur na één jaar aan de hand van een officiële carbuurtest. Een solide oplossing mét 30 jaar garantie, dat staat vast!

Opstijgend vocht Lubbeek behandelen door Vocht Solutions.

Over ons

Jarenlange ervaring, professionele plaatsingsploegen en een ruim gamma aan milieuvriendelijke producten: Vocht Solutions heeft alles in huis om je woning te beschermen met een gepaste vochtbehandeling of ventilatiesysteem.

Waarom opstijgend vocht behandelen bij Vocht Solutions?

  • Resultaatverbintenis en garantie 

Een waterdichte woning met blijvend resultaat? Met de resultaatsverbintenis van Vocht Solutions slaap je op beide oren. Wij bieden de gepaste garantie per vochtbehandeling, volgen de werken stipt op en testen de vochtigheidsgraad aan de hand van een erkende carbuurtest. Jij betaalt enkel voor een geslaagd, droog resultaat!

  • Beste prijs-kwaliteit

Vocht Solutions levert kwalitatieve vochtbestrijding tegen een faire prijs. Door eerlijk advies te geven en onze werkploegen slim aan te sturen, houden we controle over de uitvoering en oplevering van de werken. Dit heeft een gunstig effect op de prijs van onze vochtbehandelingen.

  • Offerte op maat

Net zoals elke woning, is ook elk vochtprobleem uniek. Onze vochtspecialisten inspecteren de ruimte, stellen een correcte diagnose en zorgen voor een transparante offerte in functie van de ernst van het vochtprobleem. Wij houden net zoals u van een eerlijk advies en een eerlijke prijs.

  • Groen label

Opstijgend vocht behandelen op een veilige, milieuvriendelijke manier? Vocht Solutions werkt uitsluitend met hoogwaardige producten voorzien van een groen label. Een verantwoorde, ecologische vochtbehandeling voor jou en je gezin met het oog op een duurzame toekomst.

Bel ons: 0470 65 06 66Neem contact op

Onze expertises

Ventilatie, kelderdichting of opstijgend vocht? Vocht Solutions lost alle vochtproblemen op! Onze vochtspecialisten komen bij je langs, stellen het vochtprobleem vast en injecteren de muur zodat het vocht niet verder uitzet.

Kelderdichting

Opstijgend vocht Lubbeek behandelen door Vocht Solutions.Opstijgend grondwater? Vochtplekken in je kelder? Vocht Solutions is gespecialiseerd in kelderdrainage en interne bekuiping.

Hydrofuge

Opstijgend vocht Lubbeek behandelen door Vocht Solutions.Regen, wind, storm, … Je buitenmuren hebben heel wat te verduren. Een hydrofuge behandelt, beschermt en maakt waterdicht.

Schimmel

Opstijgend vocht Lubbeek behandelen door Vocht Solutions.Geen gezonde woning zonder gezonde lucht. Onze ventilatiesystemen zorgen voor een optimale luchtcirculatie.

Bekijk alle expertises

Opstijgend vocht Lubbeek behandelen door Vocht Solutions.


Vocht Solutions | Opstijgend vocht Lubbeek

Ventilatie, kelderdichting of opstijgend vocht? Wij lossen alle vochtproblemen op. Neem gerust contact op, wij zijn al onderweg om uw probleem te inspecteren! Of volg ons op Facebook.

Opstijgend vocht Lubbeek

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x